Een groepstraining voor kinderen van 7 tot 10 jaar. In deze training wordt er op een speelse en aangename manier gewerkt aan de groei van zelfkennis, zelfbeheersing en zelfvertrouwen. Hierdoor krijgen kinderen meer inzicht in zichzelf en anderen. Het programma is erg effectief doordat er écht wordt geoefend a.d.h.v. spelvormen, korte gesprekken en reflectieoefeningen.
De kinderen ervaren het vooral!


Groepstraining "weerbaar naar het middelbaar"


Wat mag u verwachten

Weerbaarheidstraining in groep van min. 6 en max. 12 kinderen
We gaan aan de slag met de principes van Rots en Water waarbij ik kinderen en jongeren leer om sterker en weerbaarder te worden.

Rots en Watertraining is geen therapie! Het volgen van een training kan een helpend deel zijn in het hele ontwikkelingsproces van het kind, maar doet (langdurige) problemen ook niet plots verdwijnen.

 Aan de hand van het werkboekje dat je kind meekrijgt kan je als ouder in gesprek gaan met je kind over zijn/haar ervaringen en hoe hij deze in dagelijkse situaties kan toepassen. Zo kan je zelf je kind begeleiden om een transfer te maken van de training naar de dagelijkse realiteit.

Voorafgaand aan de training is er een ouderavond van 1uur met uitleg over de training en waar er ruimte is om vragen te stellen.


Prijs

€150 voor een volledige reeks (totaal van 10u), de training bevat:

  • 1 oudersessie van 1uur waarbij ouders uitleg krijgen over de training en eventuele vragen kunnen stellen
  • 3 halve dagen waar de kinderen aan de slag gaan rond weerbaarheid
  • Werkboekje voor je kind

Waar:

Geel (Juiste locatie nog te bepalen)


Extra info

Zorg voor comfortabele kleding tijdens de training.
We trainen steeds op blote voeten


Wanneer:

Donderdagavond
10, 17, 24 november
1, 8 en 15 december

Telkens van 18u tot 19u30