Groepsaanbod

Weerbaar naar het middelbaar

Een groepstraining voor jongeren van 11 tot 14 jaar die de overstap gaan maken of gemaakt hebben naar het secundair onderwijs. Deze stap is niet altijd evident en verdient de nodige aandacht en voorbereiding. In de training wordt er op een aangename manier gewerkt rond weerbaarheid, sociale vaardigheden en zelfvertrouwen. Ik geef de jongeren de nodige vaardigheden mee om  vol vertrouwen en goede moed de nieuwe school in te stappen


Groepstraining "weerbaar naar het middelbaar"


Wat mag u verwachten

Weerbaarheidstraining in groep van min. 6 en max. 12 kinderen
We gaan aan de slag met de principes van Rots en Water waarbij ik kinderen en jongeren leer om sterker en weerbaarder te worden.

Rots en Watertraining is geen therapie! Het volgen van een training kan een helpend deel zijn in het hele ontwikkelingsproces van het kind, maar doet (langdurige) problemen ook niet plots verdwijnen.

 Aan de hand van het werkboekje dat je kind meekrijgt kan je als ouder in gesprek gaan met je kind over zijn/haar ervaringen en hoe hij deze in dagelijkse situaties kan toepassen. Zo kan je zelf je kind begeleiden om een transfer te maken van de training naar de dagelijkse realiteit.

Voorafgaand aan de training is er een ouderavond van 1uur met uitleg over de training en waar er ruimte is om vragen te stellen.


Prijs

€150 voor een volledige reeks (totaal van 10u), de training bevat:

  • 1 oudersessie van 1uur waarbij ouders uitleg krijgen over de training en eventuele vragen kunnen stellen
  • 3 halve dagen waar de kinderen aan de slag gaan rond weerbaarheid
  • Werkboekje voor je kind

Waar:

Geel (Juiste locatie nog te bepalen)


Extra info

Zorg voor comfortabele kleding tijdens de training.
We trainen steeds op blote voetenWanneer: